петък, 13 юли 2012 г.

Накратко за Константин

Известният и популярен изпълнител в поп фолк средите - Константин всъщност се казва Константин Иванов Славчев и е роден в София на 17 юли 1976 година. Пее в музикална компания "Пайнер" и се радва на широка популярност и в средите на младите дами, също като Асен Блатечки и той играе ролята на секс символ сред голяма част от женската аудитория.

Като дете, като повечето момчета в началото се занимава със спорт, даже завършва спортното училище "Левски-Спартак". Бащата на Константин е бивш служител в системата на МВР, а майка му Марияна е учителка. На 17 септември 2010 година Коцето разочарова една огромна част от негови фенки, но ощастливи своята любима като вдигна пищна сватба и се ожени за Надежда Стоянова. Заедно имат момиче, което се казва Марияна и е кръстено на майката на певеца.

Коцето навлиза в музикалния бизнес в далечната 1999 година, когато прави невероятен дебют и се откроява с баладата "Черна роза". С тази песен, която и до днес е една от най-известните балади на певеца той печели наградата ”Откритие на годината” от списание ”Нов фолк”. През 2003 година, неговата песен ”Айде вземи тамбурата” печели първа награда на "Пирин фолк 2003".

Константин е известен с множеството дуетни песни, като начало започна с неговата бивша половинка - фолк певицата Райна, с която участваха и в първия сезон на популярното реалити предаване VIP Brother (където по това време беше и Митьо Пищова), в което Константин, благодарение на своята непринуденост, весел характер и приятелски взаимоотношения с останалите участници успя да стигне до финала и излезе като победител.

Освен с Райна, Коцето има и много дуетни изпълнения с Преслава, Борис Дали, Илиян и Цветелина Янева. Негови колеги от известните поп фолк изпълнители са Малина, Мария, Глория, Емануела, Софи Маринова, Камелия, Галена, Азис, Ивана и др.

Известният още като Мистър Черна Роза, през годините е издал повече от 10 албума и е награждаван много пъти.

И до днес Константин не спира да радва свойте фенове. Наскоро излезе една от последните му засега балади - "Четири стени", която много бързо се устреми към топ позициите и се радва на широка популярност, а съвсем прясно е и новият му хит "Докато сърцето бие".

Няма коментари:

Публикуване на коментар